top of page
Sök
  • davidbexelius

Årsmöte, medlemsavgift, fruktfestival m.m.

Höstterminen är igång och ett nytt läsår har dragit igång för våra barn. Och det betyder att Föräldraföreningen också är igång. Vi kommer besöka alla klasser under föräldramötena denna vecka och nästa. Detta för att informera om vad vi gör, men också för att samla in mailadresser så att vi kan förbättra kontaktytorna med alla föräldrar på skolan.

Måndag den 16:e augusti har vi årsmöte i skolans matsal. Vi hoppas på en stor uppslutning. Vi är fem stycken som blir kvar under kommande år men skulle gärna se att en eller två intresserade och engagerade föräldrar vill förstärka styrelsen. Är du intresserad så maila gärna valberedningen, Theo och Anna - theodor.paues@pauesaberg.seoch anna.leinder@gmail.com

Och så hoppas vi ju såklart att alla föräldrar vill vara medlemmar under året. Medlemsavgiften är 100 kr per läsår och familj (oavsett antal barn på skolan). Skriv in din mailadress när du betalar via Swishnummer 123 480 54 46

Föräldraföreningen finns ju till för att göra våra barns skolgång så bra som möjligt. Och vi är den närmaste länken till skolledningen då vi har kontinuerliga möten där vi diskuterar det som är bra och det som kan bli bättre. Vanliga frågor vi jobbar med är bl.a. trygghet, kamratskap, skolmiljön, raster, skolmaten, genus och trafikfrågor. I år kommer vi också titta på att flytten tillbaka till nygamla skolan ska fungera så smärtfritt som möjligt.

Föräldraföreningen är med och driver flera traditioner såsom Valborgsfirandet, cykeldag och föreläsningar. I höst kommer vi försöka oss på ett nytt roligt evenemang. Nämligen en fruktfestival på skolgården söndag den 22/9. Veckan innan kommer styrelseledamoten och pomologen Niklas Medin vara i skolan och jobba med frukt med skolans elever. Och på söndagen avslutas veckan med en festlig dag där man kan få äpplen och päron sortbestämda och massor av annat roligt. Men mer om det i ett eget inlägg snart.

Kul att vara igång. Hör av dig med frågor och förslag och maila exempelvis mig på david.bexelius@gmail.com. På vår hemsida www.ffefs.comfinns all info om oss. Det går även bra att diskutera i vår Facebookgrupp.

Och som sagt - anmäl dig till Valberedningen. Det är bra om vi är många.

Och betala gärna in medlemsavgift så snart som möjligt.


56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page